Frank Wijngaards en Rémon Brinkman nieuwe directie van CIM Group BV

Algemeen directeur Frank Wijngaards;
“Wij zijn heel blij met de overname van de topbedrijven Meerwaarde Totaal en Bouwchemie Noord, en voelen ons bevoorrecht dat we de onderneming verder in de toekomst kunnen leiden”.

Per 21 oktober 2019 zijn de zusterondernemingen Meerwaarde Totaal BV en Bouwchemie Noord BV, specialisten op het gebied van betonherstel, giet- en sprayparkvloeren, gevelreiniging en onderhoud aan gebouwen, overgenomen door CIM Group BV.

Meerwaarde Totaal, gevestigd te Apeldoorn, is binnen de branche één van de grootste spelers en bedient klanten in Nederland, Duitsland en België. Met meer dan 25 jaar bouwervaring creëert de onderneming letterlijk meerwaarde voor haar klanten door maatwerk aan te bieden, gebaseerd op vakmanschap en expertise. Bouwchemie Noord, gevestigd te Hoogeveen, doet onderhoud, renovatie en nieuwbouw aan woningen, bedrijfspanden en fabrieken. Daarnaast voeren ze projecten aan waterbouwkundige objecten uit. De klantenkring van beide ondernemingen is zeer divers, van woningbouwverenigingen en VvE’s tot attractieparken zoals Apenheul, het Dolfinarium en Ouwehands Dierenpark. Met het vakmanschap, het hoge serviceniveau en de klantspecifieke oplossingen laten beide ondernemingen een continue groei zien. Dit is in 2018 beloond met een FD Gazellen Award (Financieel Dagblad) en zijn voor deze Award 2019 ook genomineerd.

CIM Group BV is een samenwerking tussen Frank Wijngaards en de (ondernemers-)familie
Brinkman. Zij zullen gezamenlijk de directie van Meerwaarde Totaal en Bouwchemie Noord overnemen. Frank Wijngaards zal optreden als de algemeen directeur, Rémon Brinkman staat naast Frank als financieel directeur.

De huidige directeuren Peter van Hunen en Ben Kamphuis dragen per direct en in alle vertrouwen het stokje over. Ben Kamphuis blijft als Betononderhoudskundige actief betrokken bij het bedrijf en zal in die rol verantwoordelijke blijven voor accountmanagement en relatiebeheer. Er vindt geen verandering plaats wat betreft vaste aanspreekpunten en er zullen geen wijzigingen plaatsvinden in de personele bezetting. Net als bij de huidige directie blijft ook bij de nieuwe eigenaren de klantgerichtheid en het vakmanschap van de ondernemingen de allerhoogste prioriteit.

Het is de wens en ambitie van Frank en Rémon om de bewezen succesformule verder uit te bouwen, samen met de bekwame en enthousiaste medewerkers, met een groot klantenbestand en betrouwbare leveranciers. Het nieuwe management zal nieuwe kansen benutten om de marktpositie verder uit te bouwen.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot;

Meerwaarde Totaal BV
Gladsaxe 21
7327 JZ Apeldoorn
Telefoon: (055) 534 18 23
info@meerwaardetotaal.nl
www.meerwaardetotaal.nl