Leden van de Businessclub Robur et Velocitas 1882

Arjen Sietsma | telecloud

KERNACTIVITEITEN

Brandstof
Door een jarenlange onafhankelijke positie in de oliemarkt levert Brand Oil kwaliteitsproducten tegen zeer concurrerende prijzen.
Ook over de opslag van brandstoffen in ondergrondse danwel bovengrondse tanks informeren wij u graag.

Smeermiddelen
Merkonafhankelijk productadvies en een optimale prijs-kwaliteit verhouding.

Exploitatie tankstations
Of het nu gaat om eigen exploitatie of zelfstandige ondernemers: met het full-service concept biedt Brand Oil een pasklare oplossing voor iedereen die gaat voor optimale service, kwaliteit en klantenbinding.
Een professionele uitstraling wordt gecombineerd met vakkennis en ondersteuning.

Onbemande tankstations
Het eigen succesvolle Amigo concept staat onder het motto ‘tank met een glimlach‘ voor snel, makkelijk en voordelig tanken. Het krachtige merk en de frisse uitstraling staan garant voor een onbemande formule waarmee de tankstationondernemer hoge ogen gooit.

Carwash
Op een aantal locaties moderne roll-overs en hoge druk DHZ spuitboxen.

Tankpassen
Bedrijven kunnen met zowel Brand Oil- als Amigo-creditcards betrouwbaar en voordelig tanken bij een regionaal netwerk van tankstations. Met de Tankpas, uitsluitend bedoeld voor bedrijven en zakelijke rijders, heeft u nooit meer contant geld nodig om te tanken, wassen. Uw afname wordt door ons systeem geregistreerd en twee wekelijks -zonder extra kosten- automatisch van uw bank rekening afgeschreven. Er zijn geen paskosten aan deze service gebonden.

Begeleiding en advies
Voor iedereen met vragen over exploitatie en bevoorrading van tankstations verstrekken wij advies op maat. Met onze korte lijnen en flexibele organisatie staan wij ook klaar voor alle zaken betreffende eindverbruikers van brandstoffen en smeermiddelen
Foto van Arjen Sietsma

Arjen Sietsma

Directeur
Contactgegevens
telecloud De Stoven 23 7206 AZ Zutphen
Telefoon werk: 0575 – 517957 Mobiel: 06 – 22245503 Website: www.brandoil.nl