Leden van de Businessclub Robur et Velocitas 1882

Arnoud Tomassen | Smartpower
SmartPower, het bedrijf achter de naam:

SmartPower is een onderneming die stroom en gas aanbiedt aan bedrijven, particulieren, VvE’s en sportverenigingen door heel Nederland. Door combinatie van (groene) stroom en gas tegen concurrerende tarieven en een prima servicedesk wil SmartPower haar klanten tevreden houden.

SmartPower verzorgt het overstappen van A tot Z:

U hoeft bijna niets te doen. Het enige wat u hoeft te doen, is het invullen van een machtiging. Na ontvangst van de machtiging (per post, e-mail of app), nemen wij contact op met de huidige energieleverancier en zullen er zorg voor dragen dat u zonder boete of andere kosten geruisloos overstapt.

Zit u tijdelijk zonder stroom of gas bij een overstap?

Nee, dat is wettelijk geregeld. Uw netbeheerder zorgt voor het transport van de energie naar uw adres en daar verandert niets aan. Op uw bedrijf loopt de levering van stroom en gas gewoon door zoals u dat gewend bent.

Vrijblijvende offerte:

Indien u geïnteresseerd bent en een vrijblijvende offerte wenst te ontvangt, kunt u een machtiging opvragen klantgegevens bij on sopvragen of uw meeste recente jaarafrekening van uw huidige energieleverancier naar SmartPower te mailen (info@smartpower.nl) of per post te verzenden (postbus 20134, 7302 HC Apeldoorn), zodat u op korte termijn een vrijblijvende offerte in uw bezit heeft.


Foto van Arnoud Tomassen

Arnoud Tomassen


Contactgegevens
Smartpower Kayersdijk 169, 7332 AS Apeldoorn Postbus 20134, 7302 HC Apeldoorn
Telefoon werk: 055-3601971 Telefoon werk: 06-21895818