Leden van de Businessclub Robur et Velocitas 1882

Berny Plas | Plas Exploitatiemaatschappij B.V.

Uw verpakkingsprobleem Is onze uitdaging

Een kritische keuze voor de juiste verpakkingspartner is geen overbodige luxe.

Verpakkingsoplossingen in de breedste zin, gecombineerd met de juiste condities ten aanzien van kwaliteit, betrouwbaarheid, service, advies en algehele logistieke afhandeling, vrijwaren u van een belangrijke zorg. Uw verpakkingen moeten onze zorg zijn en niet de uwe.

Verpakkingsleveranciers zijn er voldoende; onze toegevoegde waarde moet groter en breder zijn dan alleen het leveren van verpakkingen.Wij willen uw ‘dienstverlener in verpakkingen‘ zijn. Graag gaan wij de uitdaging aan, zodat u kunt kennismaken met onze ruimere kijk op verpakkingsmanagement.

Ons Motto: Maatwerk in verpakkingen.

Verpakkingen spelen voor elk bedrijf een andere rol in de totale bedrijfsvoering. Omdat verpakkingen voor óns een hoofdzaak zijn, kunnen wij úw verpakkingsproblematiek reduceren tot een bijzaak. Wij vinden namelijk dat u er geen ‘omkijken‘ naar moet hebben. Bark Verpakkingen levert een integrale ‘full-service‘ aanpak van uw totale verpakkingsbehoefte. Geen verschillende leveranciers voor verschillende verpakkingsproducten, maar slechts één leverancier voor alle verpakkingsproducten en één ‘denktank‘ voor uw verpakkingsproblemen.
Hoe in uw specifieke geval ‘maatwerk New Code Download in verpakkingen‘ door ons moet worden ingevuld, wordt geheel en alleen maar door u bepaald.Onze organisatie is voorbereid op een flexibele en klantgerichte benadering, aangezien wij niet geloven in een ‘starre‘ universele aanpak voor iedereen. U bepaalt de regels; wij voeren ze uit!

Ons Eerste Advies: Uw reactie per mail, fax, telefoon of bezoek

Bark Verpakkingen is een uniek bedrijf in verpakkingsland. Met een progressieve kijk op verpakkingsmanagement zijn wij partner voor een brede groep afnemers. Schroomt u niet een afspraak te maken voor een bezoek aan onze ruime showroom, waar we u graag nog uitgebreider met ons assortiment laten kennismaken. Opererend vanuit het centraal gelegen Apeldoorn kunnen we met gepaste trots stellen dat uw verpakkingsprobleem onze uitdaging is!
Foto van Berny Plas

Berny Plas

Directeur
Contactgegevens
Plas Exploitatiemaatschappij B.V. Coldenhovenseweg 79 6961 EC Eerbeek
Telefoon werk: 0313-679530 Website: www.bark-verpakkingen.com/