Leden van de Businessclub Robur et Velocitas 1882

Dave Bultman | Autoverhuur Bultman

SINDS 1923 HET VERTROUWDE ADRES IN DE REGIO

Voor ieder transportprobleem de juiste oplossing. Wij bieden u een ruime keuze uit een divers wagenpark voor zowel bedrijf als particulier.

PERSONENAUTO‘S

Als partner van Hertz autoverhuur kunt u bij ons terecht voor het huren van personenauto‘s. Door de samenwerking met Hertz autoverhuur bieden wij u een ruime keus in personenauto‘s aan. Gewoon bij www.hertz.nl reserveren en bij uw vertrouwde adres ophalen. Met als extra service, bij elke Hertz vestiging weer in te leveren!

PERSONENBUSSEN

Personenbussen voor het vervoer van 6 t/m 9 personen ook voor rolstoelvervoer. Allen voorzien van Airco (m.u.v. de 6 persoons uitvoering) warmte werend glas en radio CD speler. Te reserveren vanaf één dag, een weekend, een week of voor maanden.

BEDRIJFS- EN VRACHTWAGENS

Van busje tot truck altijd de juiste bedrijfswagen of het nu gaat om koeriersdiensten of koel- en vriestransport. Bij Bultman bent u aan het juiste adres. Te reserveren vanaf één dag, een weekend, een week of voor maanden.

KOEL- EN VRIESWAGENS

Gekoeld transport is voor ons geen probleem. Ons wagenpark voorziet in een ruime keuze aan koelauto‘s van 5m3 tot 18m3 koelwagens evt. voorzien van laadklep en 220v aansluiting zodat elke catering perfect verloopt. Maar ook 40m3 koelwagen vindt u in ons programma, voorzien van zijdeur en laadklep. Gescheiden koel compartimenten behoren ook tot de mogelijkheden. Tevens voorzien van 380v aansluiting voor de perfecte nachtelijke koeling.

TREKKERS

Om ons wagenpark compleet te maken, beschikken wij ook over trekkend materieel. Onze vrachtwagen “trekkers” hebben ruime vermogens 400/420pk en zijn naast distributie werk ook geschikt voor internationaal transport met slaapcabine. Allen voorzien van clang stekkers, laadklep rema aansluitingen en werklicht. Daarnaast kunnen we ook bemiddelen bij de inhuur van diverse getrokken materieel via verhuurpartners.

VERHUIS ACCESSOIRES

U kunt bij ons ook terecht voor verhuis accessoires om uw verhuizing of transport nog gemakkelijker te maken.

WERKPLAATS

In onze moderne werkplaats kunt u terecht voor:

Onderhoud aan personenauto‘s, bedrijfswagens , vrachtwagens en koelmachines.

APK Keuringen 1 & 2 (Personenauto‘s en vrachtwagens)

Laadklep keuringen & tachograaf ijking/keuring.

Daarnaast bieden wij mogelijkheden voor vervangend vervoer en bij grote wagenparken halen en brengen. Met de service dat uw auto of vrachtwagen na onderhoud gewassen wordt.

TRUCKWASH

Van personenauto tot vrachtwagen van camper tot een grote touringcar, alles kan terecht bij Truckwash Bultman Apeldoorn.

Terwijl de chauffeur in het “truckershonk” van een kop koffie of wat fris geniet, wordt de truck door een enthousiast truckwashteam nauwkeurig onder handen genomen.

2 truckwasstraten naast elkaar staan garant voor een snelle afhandeling, en het resultaat is altijd een blinkend geheel en weer het visitekaartje van uw bedrijf.

CARWASH

Bultman‘s Car Beauty Centre biedt u de beste mogelijkheid om uw auto weer in top conditie te brengen in het vriendelijkste en meest uitgebreide Carwash centrum van Deventer.

www.carbeautycentre.nl
Foto van Dave Bultman

Dave Bultman

Directeur
Contactgegevens
Autoverhuur Bultman Zwolseweg 364 7345 AL Wenum Wiesel
Mobiel: 06-53356282 Website: www.bultman.nl