Leden van de Businessclub Robur et Velocitas 1882

Edwin Huis in’t Veld | Promohouse

PROMOWEAR, GIFTS and MORE...

Bij Promohouse vindt u alles op het gebied van bedrijfskleding, relatiegeschenken, sportprijzen en kerst-en themapakketten in alle mogelijke vormen, voor elke smaak en voor elk budget onder één dak!. Het bedrijf is onlangs verhuisd naar een nieuw bedrijfspand waarbij de showroom nog verder is uitgebreid om zo nog beter de mogelijkheden te laten zien.

Bedrijfsprofiel

Promohouse bestaat sinds 1998. Het bedrijf is gesitueerd op het verzorgde bedrijvenpark Apeldoorn-Noord. Als aanbieder van bedrijfs-en promotiekleding, premiums, relatiegeschenken, sportprijzen en kerst-en themapakketten opent het bedrijf een wereld van vele duizenden artikelen. In een maar liefst 600 vierkante meter grote showroom staat het bewijs uitgestald. Uiteraard kan alles van een logo of tekst worden voorzien door middel van bedrukking, borduring of gravering.

Kwaliteit en Service

Vanaf het moment dat u een order bij ons plaatst tot aan het moment dat wij de goederen aan u leveren controleren wij elke stap. Wij werken al jarenlang met een breed netwerk van betrouwbare toeleveranciers over de gehele wereld. Samen met ons hebben zij een naam hoog te houden.
Onze toegevoegde waarde ligt vooral in het adviseren en meedenken met u om samen tot een product of concept te komen wat het best bij u past. Soms is dat een bestaand artikel maar het kan ook zo maar een speciaal op maat gemaakt product zijn. Dat begint soms al bij hele kleine aantallen. U heeft bij ons één vakkundig aanspreekpunt, korte lijnen en we doen net dat laatste stapje extra.

Mogelijkheden

Jassen, overalls,werkbroeken, polo's, sweaters en t-shirts in vele kleuren en kwaliteiten. Relatiegeschenken van exclusieve designartikelen tot grappige gadgets. Sportprijzen in alle soorten en maten. Een bijzondere plaats in het assortiment wordt ingenomen door een groot aanbod van originele kerstpakketten en eindejaarsgeschenken in alle mogelijke variaties en prijsstellingen. In de 2 verdieping tellende showroom staat het bewijs uitgestald.Daarnaast beschikt Promohouse over een eigen textieldrukkerij, borduuratelier en graveerinrichting. Hierdoor kan zij korte levertijden garanderen en uiteraard een uitstekende prijs en kwaliteit verhouding.

Showroom

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze showroom. U bent van harte welkom.

Onze showroom is geopend van 08.30 uur tot en met 17.00 uur. U kunt zonder afspraak binnenlopen. Maar eerst even bellen of e-mailen om uw komst aan te kondigen, is natuurlijk ook prima.
Foto van Edwin Huis in’t Veld

Edwin Huis in’t Veld

Directeur
Contactgegevens
Promohouse Weegschaalstraat 5 7324 BE Apeldoorn
Telefoon werk: 055 – 5788805 Website: www.promohouse.nl