Leden van de Businessclub Robur et Velocitas 1882

Frank Wijngaards | Meerwaarde Totaal Apeldoorn

CIM Group BV is een samenwerking tussen Frank Wijngaards en de (ondernemers-)familie
Brinkman. Gezamenlijk voeren zij de directie van zusterondernemingen Meerwaarde Totaal en Bouwchemie Noord.

Frank Wijngaards is algemeen directeur en Rémon Brinkman staat naast Frank als financieel directeur.

Meerwaarde Totaal, gevestigd te Apeldoorn, is binnen de branche één van de grootste spelers en bedient klanten in Nederland, Duitsland en België. Met meer dan 25 jaar bouwervaring creëert de onderneming letterlijk meerwaarde voor haar klanten door maatwerk aan te bieden, gebaseerd op vakmanschap en expertise.

Bouwchemie Noord, gevestigd te Hoogeveen, doet onderhoud, renovatie en nieuwbouw aan woningen, bedrijfspanden en fabrieken. Daarnaast voeren ze projecten aan waterbouwkundige objecten uit. De klantenkring van beide ondernemingen is zeer divers, van woningbouwverenigingen en VvE’s tot attractieparken zoals Apenheul, het Dolfinarium en Ouwehands Dierenpark.

Met vakmanschap, hoog serviceniveau en klantspecifieke oplossingen laten beide ondernemingen een continue groei zien. Dit is in 2018 beloond met een FD Gazellen Award (Financieel Dagblad) en zijn beide bedrijven ook in 2019 genomineerd voor deze Award.

Frank en Rémon hebben de ambitie om de bewezen succesformule verder uit te bouwen, samen met de bekwame en enthousiaste medewerkers, met een groot klantenbestand en betrouwbare leveranciers. Het nieuwe management zal nieuwe kansen benutten om de marktpositie verder uit te bouwen, waarbij klantgerichtheid en vakmanschap van de ondernemingen de allerhoogste prioriteiten zijn en blijven.
Foto van Frank Wijngaards

Frank Wijngaards

Algemeen Directeur
Contactgegevens
Meerwaarde Totaal Apeldoorn Gladsaxe 21 7327 JZ Apeldoorn
Mobiel: 06-53911070 Telefoon werk: 055-5341823 Website: http://www.meerwaardetotaal.nl