Leden van de Businessclub Robur et Velocitas 1882

Gerrit Boks | Autobedrijf Gerrit Boks BV

Autobedrijf Boks is leverancier van jonge, gebruikte auto's aan particuliere en zakelijke relaties. U kunt daarnaast bij Boks terecht voor onderhoud en reparatie van alle merken. Maar ook voor leasing, financiering en verzekering van uw auto. En wat dacht u van het inbouwen van accessoires zoals: navigatiesystemen, telefoons, alarminstallaties, radio/cd-spelers en cruise control. Autobedrijf Boks is er voor al uw vragen over uw gebruikte auto

De showroom van Autobedrijf Boks telt maar liefst 1900 vierkante meter. De ruimte is opgedeeld in twee verdiepingen waarbinnen de auto’s ruim staan opgesteld. U kunt in alle rust de auto’s bekijken en vragen stellen aan een van de zes verkopers. Zij vertellen u graag meer over de auto’s die gepresenteerd staan.

Ruim assortiment
Het assortiment bij Autobedrijf Boks is zeer breed. Boks maakt namelijk geen onderscheid in merken. Alle auto’s die aan bepaalde criteria van technische kwaliteit en uiterlijke presentatie voldoen, komen in aanmerking voor de verkoop binnen de showroom. De klant is namelijk uitgangspunt, die bepaalt of een auto wel of niet interessant is. Met dit uitgangspunt heeft het bedrijf maar liefst 350 tot 400 auto’s gemiddeld op voorraad staan. De ervaring leert dat hierbinnen altijd auto’s aanwezig zijn die u aanspreken.

Proefrit
Bent u geïnteresseerd in een auto? Dan moet u beslist een proefrit maken. Zelf voelen hoe de auto rijdt is belangrijk bij het maken van een weloverwogen keuze. Vraag gerust om een proefrit. Autobedrijf Boks zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk een volledige indruk van de auto krijgt.

Ook nieuwe auto’s
In vele gevallen neemt Autobedrijf Boks ook nieuwe auto’s op in het assortiment. Bijvoorbeeld wanneer auto’s slecht of moeilijk leverbaar zijn. Hiermee komt Boks tegemoet aan de vraag in de markt van nieuwe auto’s die soms het aanbod overstijgt.
Foto van Gerrit Boks

Gerrit Boks

Directeur
Contactgegevens
Autobedrijf Gerrit Boks BV Laan van de dierenriem 51 7324 AB Apeldoorn-Noord
Mobiel: 06-53264509 Telefoon werk: 055-3603050 Website: www.autobedrijfboks.nl