Leden van de Businessclub Robur et Velocitas 1882

Jan Hoevers | Bouwadviesburo Hoevers B.V.

Bouwadviesburo Hoevers is sinds 1 juni 1988 ingeschreven bij de kamer van Koophandel. De reden van de inschrijving was destijds de grote vraag naar tekenwerk en aanvragen van milieuvergunningen in de agrarische sector in de directe woonomgeving van Empe. Dit heeft zich steeds verder ontwikkeld naar een bredere vraag in de markt.

Sinds 1 februari 2003 is ons buro als fulltime organisatie verder gegaan, dit vanwege uitbreiding van het opdrachtenpakket in een breed segment op de markt.

Na een uitstapje naar de Janssen de Jong Groep, eerst als interim projectmanager te Hengelo, aansluitend een periode bij Hercuton in Nieuwkuijk, is per 1 oktober 2009 de structuur omgezet naar een nog betere, professionele organisatie met een rechtsvorm van een besloten vennootschap met Holding en werkmaatschappij.

In het kader van de huidige visie op duurzaam en verantwoord ondernemen is een kleine organisatie met directe, korte contacten en een brede kennis en ervaring binnen het bouwproces een richting die veel mensen zal aanspreken.

speerpunten:

bouwkundige advies
omgevingsvergunningen
projectmanagement
duurzaam bouwen
tekenburo
ruimtelijke ordening
projecttoezicht
Foto van Jan Hoevers

Jan Hoevers

Directeur
Contactgegevens
Bouwadviesburo Hoevers B.V. Hommelstraat 11 7399 RK Empe
Telefoon werk: 0575-476701 Mobiel: 06-54238047 Website: www.bouwadvieshoevers.nl