Leden van de Businessclub Robur et Velocitas 1882

Jelwo de Boer | Vigilat Groep

VIGILAT Representatief in beveiliging

Veelzijdig in veiligheid

Sinds haar oprichting in 1988 is Vigilat Beveiligingen B.V. uitgegroeid tot een gerenommeerde en veelzijdige specialist in het verzorgen van beveiligingstaken, representatieve receptie- en callcenterdiensten en flexibel personeel. U vindt in Vigilat een flexibele partner die op niveau met u meedenkt over de beveiliging van uw bedrijf en u ondersteunt met een breed pakket van diensten.

Service die verder gaat

Vigilat ontwikkelt diensten en services waaraan in de praktijk steeds meer behoefte bestaat. Uiteraard kunt u onze medewerkers belangrijke beveiligingstaken toevertrouwen. Maar ook met aanvullende diensten heeft Vigilat u de nodige meerwaarde te bieden. Zoals met camerabeveiliging, receptie- en callcenterdiensten en uitzendpersoneel.

Ervaren professionals

Of het nu gaat om beveiligingsmedewerkers, telefonistes/receptionistes of ander flexibel personeel: onze medewerkers zijn ervaren professionals die hun taken vakkundig uitvoeren. Ze staan dag en nacht voor u klaar; altijd discreet, maar doortastend waar dat nodig is.

Landelijk met een regionaal karakter.

We zijn een regionale organisatie. Dat betekent dat we in elk opzicht makkelijk bereikbaar zijn: een groot voordeel als het gaat om direct contact, bereikbaarheid en responsetijd.

Vigilat is een ‘partner in bedrijfsveiligheid en -zekerheid‘ die u een hoog niveau in kwaliteit biedt.

Een partner waar de zakelijke en particuliere markt altijd op kan rekenen.

Vigilat heeft in 2001 de keuze gemaakt om zich voor lokale bedrijven met landelijke vestigingen bij landelijk aanbestedingen hard te gaan maken. Dit onder het motto “regionale kwaliteit, flexibiliteit, persoonlijkheid en servicegerichtheid op landelijk niveau”. Vanuit de visie ‘Think Global, act Local‘ vult Vigilat deze landelijke opdrachten kwalitatief hoogwaardig in.

Flexibel dienstenpakket

Vigilat biedt maatwerk in bedrijfsveiligheid en dienstverlening. We stellen in nauw overleg een servicepakket voor u samen dat exact aansluit bij uw eisen en behoeften. Zo nemen we u de zorg voor bedrijfsveiligheid en -continuïteit uit handen en kunt u zich volledig concentreren op uw corebusiness.

Onze bedrijven:

Vigilat Beveiligingen B.V.
Beveiligingstaken voor bedrijven en particulieren

Vigilat Cameraservice B.V.
Camerabeveiliging en response

Vigilat Personeelsdiensten B.V.
Representatieve receptie- en flexibelpersoneel

Data Safe Service B.V.
Opslag en transport van back-ups
Foto van Jelwo de Boer

Jelwo de Boer

Commercieel Manager
Contactgegevens
Vigilat Groep Watermanstraat 41 7324 AJ Apeldoorn
Telefoon werk: 055 – 5424149 Website: www.vigilat.nl