Leden van de Businessclub Robur et Velocitas 1882

Leon Kroes | Tijmen Kroes

VERZEKERINGEN


Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar een goede verzekering beperkt de schade. Of u nu op zoek bent naar een particuliere verzekering of één voor uw onderneming of allebei, Tijmen Kroes helpt u bij het selecteren van de verzekeringen die u nodig heeft, niet meer en niet minder!


Uw persoonlijke pakket geeft u de dekking die u nodig heeft en zorgt ervoor dat u verzekerd bent van een goede afhandeling mocht er wat gebeuren.


Voor uw gemak hebben we onze verzekeringen gegroepeerd in overzichtelijke rubrieken.


Onze particuliere verzekeringen


Wonen - Woonhuisverzekering, Inboedel- verzekering, Ongevallenverzekering


Aansprakelijkheid - Aansprakelijkheidsverzekering voor u en uw gezin


Rechtsbijstand - Rechtsbijstandverzekering voor u en uw gezin, Rechtsbijstandverzekering voor verkeersdeelnemers


Verkeer - Autoverzekering, Motorverzekering, Oldtimerverzekering


Weten welk verzekeringspakket u van de beste dekking voorziet? Bel of mail gerust info@tijmenkroes.nl, met onze adviseurs voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek.


VASTGOEDMANAGEMENT


Als Vereniging van Eigenaren draagt u een grote verantwoordelijkheid met betrekking tot de financiële administratie en het onderhoud. Het managen van een vastgoed-object vraagt om deskundigheid op zowel financieel als bouwkundig vlak.

Tijmen Kroes Management Vastgoed  ontlast het bestuur en de eigenaren door deze administratieve en bouwkundige taken zorgvuldig uit te voeren, waardoor rust rondom de vereniging wordt gecreëerd.


Het uitgangspunt van Tijmen Kroes Management Vastgoed is, om in overleg met de eigenaren, te streven naar optimaal woongenot.

Foto van Leon Kroes

Leon Kroes


Contactgegevens
Tijmen Kroes Postbus 10199 7301 GD Apeldoorn
Telefoon werk: 055-5212155 Website: www.tijmenkroes.nl