Leden van de Businessclub Robur et Velocitas 1882

Mark Lusing | Lusing Keukens Apeldoorn

DE KEUKEN DIE PAST

Wilt u een keuken gaan kopen in de regio Apeldoorn en Deventer? Dan is Lusing Keukens uw keukenstudio! Al ruim 10 jaar verrassen we onze klanten met Duitse kwaliteitskeukens voor de beste prijs. En misschien nog wel belangrijker: we maken onze klanten blij, omdat we ze begrijpen en hun wensen en behoeften centraal stellen.

Ons familiebedrijf werd opgericht in Apeldoorn door Anouk, Mark en John Lusing. In een eigentijdse showroom van 538m2 presenteren wij een uniek en uitgebreid keukenaanbod in elke denkbare stijl, van klassiek tot uitgesproken trendy. U kunt bij ons terecht voor een prachtige collectie nieuwe keukens, maar vaak ook voor een scherp geprijsde showroomkeuken. We hebben voor u dus altijd een keuken die past.

Onze jarenlange ervaring vindt u terug in elk keukenplan dat we maken, ook dat van u! Daarbij stellen we een keuken samen, die past binnen uw budget, uw beschikbare ruimte en uw favoriete stijl. Zo ontwerpen en plannen we uw keuken met passie en tot in de kleinste details. Dat begint al bij onze vakmensen, die u deskundig adviseren en u alle actuele mogelijkheden op keukengebied tonen – om vervolgens uw keuken aan te passen aan al uw wensen. En het loopt door tot zelfs na de montage en oplevering. Want in elk stadium van het traject blijven we even betrokken bij alles wat we voor u doen.

Of u nu kiest voor een eilandkeuken, landhuiskeuken, een klassieke of een moderne keuken: bij ons ontdekt u altijd de nieuwste trends en ontwikkelingen. Tel daarbij op dat onze prijzen transparant en meer dan schappelijk zijn – en u weet dat u altijd zult slagen bij dé keukenexpert voor de regio Apeldoorn en Deventer.
Foto van Mark Lusing

Mark Lusing


Contactgegevens
Lusing Keukens Apeldoorn Vlijtseweg 63 7317 AD Apeldoorn
Telefoon werk: 06-28514805