Leden van de Businessclub Robur et Velocitas 1882

Peter de Gooijer | BDO Accountants & Belastingadviseurs

Als ondernemer wilt u de zekerheid dat uw cijfers accuraat en up-to-date zijn. Tegelijk heeft u ook behoefte aan iemand die deze cijfers kan vertalen naar nieuwe inzichten en mogelijkheden voor uw onderneming. BDO biedt u precies wat u nodig heeft: slimme online oplossingen voor uw administratieve processen én een persoonlijk adviseur die zorgt voor nieuwe perspectieven. U kunt bij ons terecht voor Accountancy & Bedrijfsadvies, Audit & Assurance, Belastingadvies en Advisory.

Full service advieskantoor: altijd een team specialisten tot uw beschikking

Uw persoonlijke adviseur wordt ondersteund door een team mkb- en/of familiebedrijfspecialisten, zoals financieel analisten, accountants, auditors, fiscalisten en consultants. Dit biedt u de zekerheid dat u met al uw vragen terecht kunt bij BDO. En dat u de beschikking heeft over de expertise van een professionele dienstverlener met een internationaal netwerk. Uw vaste adviseur blijft hierbij altijd het eerste aanspreekpunt. Hij of zij is de regisseur die ervoor zorgt dat de juiste specialisten voor u aan de slag gaan. 

Accountancy & Bedrijfsadvies voor het mkb, u kunt op ons rekenen

  • Eén aanspreekpunt voor al uw financiële en hr-zaken

  • Vertrouwd adviseur én kritisch sparringpartner

  • Administratie en rapportages optimaal geautomatiseerd

  • Snel inzicht met gebruiksvriendelijke online tools

  • Altijd een team specialisten tot uw beschikking

  • Van samenwerken tot volledig uitbesteden

  • Weet waar u aan toe bent voor een vast bedrag per maand


Peter de Gooijer is partner Accountancy & Bedrijfsadvies op de BDO vestiging van Apeldoorn.

Peter is sinds 2005 werkzaam in de accountancy en heeft een sterke binding met het mkb en adviseert met name veel ondernemingen die actief zijn op gebied van horeca alsmede bouw- en soortgelijke projectorganisaties. Dynamiek binnen (snel)groeiende ondernemingen en begeleiding geven bij alles wat daar in de volle breedte bij komt kijken. Daar ligt zijn passie! Als adviseur en accountant heeft hij een brede en diepgaande ervaring in alle facetten binnen mkb-ondernemingen en start-ups. Peter is lid van branchegroep Horeca van BDO Nederland.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening voor het mkb en familiebedrijven? Neem dan contact op met één van onze specialisten voor een direct antwoord op uw vraag of om een afspraak te maken.
Foto van Peter de Gooijer

Peter de Gooijer

Partner Accountancy & Bedrijfsadvies
Contactgegevens
BDO Accountants & Belastingadviseurs Boogschutterstraat 35 Postbus 10147, 7301 GC Apeldoorn 7324 AE Apeldoorn
Mobiel: +31 (0) 6 5537 4997 Telefoon werk: 055-312 7600 Website: www.bdo.nl