Leden van de Businessclub Robur et Velocitas 1882

Paul de Lange | De Intrapec Groep

A Passion for packaging

Sinds onze oprichting in 1983 is Intrapec specialist in het ontwerpen en vervaardigen van klantspecifieke verpakkingen van golfkarton voor onder andere de verwarmings- en (pet) foodbranche. Van een kleine verpakking in full color uitvoering tot een grote verzenddoos in flexodruk die uw product tijdens het transport beschermt.

Intrapec Verpakkingen heeft voor iedere verpakkingsvraag de juiste oplossing. Hierbij bieden wij u niet alleen de beste kwaliteit maar ook de beste service.

Intrapec Packaging Supplies levert onder andere hoekstukken, omsnoeringsband, tape en speciale pallets zodat u uw verpakte product op de beste manier kunt transporteren.

Naast verpakkingen van golfkarton ontwerpen en maken wij ook displays op maat. Van showkaarten tot toonbank- of floordisplays: Intrapec Displays zorgt ervoor dat u uw product op de beste manier onder de aandacht kunt brengen.

Meer weten?

De Intrapec Groep werkt klantgericht, milieubewust, inventief en dynamisch en heeft voor ieder product de perfecte verpakkingsoplossing. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op. Wij informeren u over de mogelijkheden en delen onze Passion for Packaging graag met u!
Foto van Paul de Lange

Paul de Lange

Directeur
Contactgegevens
De Intrapec Groep Van Rensselaerweg 2 6956 AV Spankeren
Telefoon werk: 055-3682220 Website: www.intrapec.nl