Leden van de Businessclub Robur et Velocitas 1882

Pieter Mulder | Mulder Systems

THE SYSTEM INTEGRATORS

Mulder Systems is een flexibele systeemintegrator die organisaties ontzorgt met advies, aanleg en onderhoud van complete, geïntegreerde elektrische, data-infra, telecommunicatie, IT en beveiligingsoplossingen.
Daarbij staat de continuïteit van uw bedrijf voorop!

Moderne Systeemintegrator
Telefooncentrales, intelligente energie-installaties, domotica-oplossingen, computernetwerken, beveiligingssystemen... het is tegenwoordig allemaal met elkaar verbonden en gebruikt meer en meer dezelfde infrastructuur en apparatuur. Dat is qua investering veel goedkoper dan losse oplossingen, de onderhoudskosten zijn lager en het energieverbruik is lager.
Uit efficiency overwegingen maar ook voor een goede werking van alle systemen wordt het steeds belangrijker om met een partner te werken die multidisciplinair is. Het hele project is dan in één hand. Alleen dan krijgt u een efficiënt aangelegd systeem dat optimaal op elkaar aansluit en functioneert. Een systeem dat ook nog eens sneller klaar is en minder kost.

MulderSystems is multidisciplinair specialist in de disciplines:
elektrotechniek, beveiliging, data-infra, IT, telecommunicatie en duurzame energie.

MulderSystems bestaat uit de volgende bedrijven:

MulderElektro
MulderConnect
MulderBeveiliging
MulderDuurzaam

Wij realiseren kwalitatieve en kostenefficiënte installaties voor onze klanten die “toekomstproof” zijn. Daarbij streven we ernaar onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen.
Zo werken we met één contactpersoon die alles regelt. Dus nooit meer naar elkaar wijzende leveranciers. Onze mensen zijn optimaal op elkaar ingespeeld en hakken veel vaker met het systems-integration bijltje. Daardoor verlopen projecten veel sneller en efficiënter en dus goedkoper. En onze unieke continuïteitsgarantie geeft u een hoop rust en zekerheid.

MulderSystems inschakelen is problemen uitschakelen!
Foto van Pieter Mulder

Pieter Mulder

Algemeen directeur
Contactgegevens
Mulder Systems Tweelingenlaan 129 7324 AR Apeldoorn
Telefoon werk: 055 – 36 80 555 Mobiel: 06 53 27 88 11 Website: www.muldersystems.nl