Leden van de Businessclub Robur et Velocitas 1882

Remco Verdonk | Catch-IT | Internet Diensten | ICT Trainingen

Naast het jaren bouwen van websites, heeft het in 2000 opgerichte Catch-IT zich de laatste jaren gespecialiseerd in de ontwikkeling van internet (web-based) applicaties .

Op basis van uw wensen realiseren wij in korte tijd een betrouwbaar product dat overal direct inzetbaar is. Wat uw automatiseringsvraagstuk ook is, Catch-IT heeft de kennis en flexibiliteit in huis om een passende oplossing te ontwikkelen.

Maatwerk is daarbij hét kernwoord en dat gaat volgens Catch-IT altijd gepaard met goed overleg met de klant. Daarom hechten wij veel waarde aan een prettige samenwerking. Uw wensen en onze kennis vormen samen de perfecte basis voor uw internet applicatie.

Catch-IT bestaat uit een klein team van gedreven mensen en dat willen we graag zo houden. Door de korte lijnen kan ons team snel schakelen en is er voldoende ruimte om de klant persoonlijke aandacht te bieden. Zo ontwikkeld Catch-IT snel en tegen scherpe tarieven de beste internet applicaties.

 

Daarnaast is Catch-IT gespecialiseerd in het geven van één-op-één maatwerk office trainingen.

Alleen leren wat u wilt weten, met uw persoonlijke trainer…
Ieder mens gebruikt maar een klein deel van zijn hersenen. En zo is het eigenlijk ook met de programma's van Office. De gerichte beheersing van Excel, Word, Outlook, PowerPoint, etc. verhoogt uw bedrijfsrendement met sprongen! Toch heeft u geen zin hiervoor eindeloos een stapel boeken door te spitten, of nog erger: plaats te nemen in een benauwd en stampvol cursuslokaal waarbij het niveau van de slechtste cursist onvermijdelijk het lesniveau voor alle andere deelnemers dicteert.

Het aantrekkelijke alternatief?
Uw één-op-één maatwerktraining bij Catch-IT.
Onze Microsoft Office specialist (Gecertificeerd Master) traint u of u en uw collega één-op-één. Maar nooit meer dan twee tegelijk. Daardoor krijgt u 100% aandacht, 100% informatie en dus 100% resultaat. Kortom, geen afleiding en tijdverlies door vragen naar de bekende weg van andere cursisten.

Trainingsfocus op uw specifieke wensen.
Een ander voordeel van deze unieke aanpak is dat de trainer van Catch-IT niet alle duizend-en-één mogelijkheden van Office oplepelt, maar focust op uw specifieke wensen. Daardoor traint u alleen wat u wilt en moet weten. Kortom, maatwerk in zijn meest zuivere vorm.

We laten voor u de niet relevante informatie weg en komen direct tot de kern van uw leerwensen binnen Office, of één van de programma's daarbinnen. Wat u al weet, slaan we over. Wat u specifiek wilt weten, behandelen we direct. U met een laptop, en uw persoonlijke trainer met een laptop. Kan het directer, gerichter en dus succesvoller?

Één-op-één training duur?
Vanzelfsprekend is deze manier van trainen in verhouding altijd iets duurder dan wanneer u in een groep van bijvoorbeeld 8 personen deelneemt. Echter, vergeet niet dat het rendement van een persoonlijke training door de 100% aandacht, 100% informatie en dus 100% kwaliteit deze aanpak meer dan goed maakt. Neem vrijblijvend contact op om te ontdekken wat de mogelijkheden voor u zijn.

De locatie? zegt u het maar…
De training geven wij waar het u schikt: in uw bedrijf, op uw werkplek of in onze trainingsruimte in Apeldoorn.

Interesse?
Stuur ons een e-mail en wij nemen contact met u op. Via een korte intake inventariseren we eerst exact uw vragen, problemen en aandachtspunten. Daarna trainen wij u één-op-één via een maatwerktraining die u alleen leert wat u wilt leren over Office of één van de programma's daarvan.
Foto van Remco Verdonk

Remco Verdonk

Eigenaar
Contactgegevens
Catch-IT | Internet Diensten | ICT Trainingen Deventerstraat 130S 7321 CD Apeldoorn
Telefoon werk: 055-3602733 Website: www.catchit.nl