Leden van de Businessclub Robur et Velocitas 1882

Marcel ten Have | ING Apeldoorn

De ING: wie zijn wij?

Onze missie
Wij willen dat het goed gaat met Nederland. Daarom bouwt de ING mee aan een financieel gezonde en duurzame Nederlandse samenleving, voor haar inwoners, het bedrijfsleven en andere organisaties.

Hoe maken wij onze missie waar?
Wij zijn een bank voor iedereen. Wij willen u inzicht en overzicht geven, zodat u goede financiële beslissingen kunt nemen om uw doelen in het leven te bereiken. Uiteraard staan wij daarbij altijd voor u klaar met deskundig advies en goede service. Wij zijn betrokken bij uw financiële situatie, op een open en eerlijke manier. Dat is Oranje.

Wat betekent dat voor u?

  • ING op internet of via de mobiele telefoon, altijd online: 24 uur per dag internetbankieren met Mijn ING of via de mobiele app van ING. Ook een persoonlijke afspraak maakt u online.

  • De ING Adviseurs per telefoon, altijd persoonlijk: met één telefoontje regelt u moeiteloos uw bankzaken.

  • De persoonlijke ING Adviseur, altijd bereikbaar: onze specialisten staan direct voor u klaar, overdag of ‘s avonds. U krijgt persoonlijk advies over alles wat wij voor u kunnen betekenen. Of het nu hypotheken of verzekeringen zijn. Over het starten van een eigen bedrijf tot zakendoen over de grens.

  • Het ING-kantoor, altijd dichtbij: een kantoor in de buurt is zó gevonden. Voor alle dagelijkse bankzaken kunt u naast de 285 eigen kantoren terecht bij een van de 550 ING Servicepunten.


Uw vraag, ons antwoord

Heeft u vragen over het beleid van ING? Hier vindt u de antwoorden op vragen over:
Foto van Marcel ten Have

Marcel ten Have

Directeur Zakelijk Rayon Veluwe – Achterhoek
Contactgegevens
ING Apeldoorn Stationstraat 178 7311 MJ Apeldoorn
Telefoon werk: 020-2288822 Website: www.ing.nl