Leden van de Businessclub Robur et Velocitas 1882

Ronald Dros | Dros Schoonmaakdiensten

Over DROS facility groep


De behoefte van steeds meer opdrachtgevers om de totale facilitaire dienstverlening aan één partij uit te besteden heeft ons doen besluiten DROS facility groep op te richten. Wij bieden een breed scala aan facilitaire diensten onder één regie. Van schoonmaken, schoonmaakartikelen, beveiliging, bedrijfscatering, groenvoorziening en projectinrichting, tot bedrijfsverhuizingen en technische diensten.


Met de ‘one stop shopping‘-formule van DROS facility groep zijn wij in staat om in overleg met u, uw complete dienstenpakket samen te stellen. Advies op maat staat centraal. Dat biedt tal van voordelen. Zo werkt u met slechts één contactpersoon. Ook de financiële kant is overzichtelijk met indien gewenst alle verleende diensten op één factuur. Efficiënter, overzichtelijker èn kostenbesparend werken. En hierdoor nog meer focus op uw kernactiviteiten.


Op www.dros.nl maakt u kennis met wat DROS facility groep u allemaal te bieden heeft. Wilt u meer weten of een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek, neem dan contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!

Foto van Ronald Dros

Ronald Dros

Directeur
Contactgegevens
Dros Schoonmaakdiensten Schumanpark 51 7336 AS Apeldoorn
Telefoon werk: 055-3781456 Website: www.dros.nl