Leden van de Businessclub Robur et Velocitas 1882

Ruut Groot Hulze | Co-Air Klimaatbeheersing B.V.
Co-Air klimaatbeheersing & airconditioning is een betrouwbare en solide partner als het gaat om uw klimaat. Door onze ervaring, kennis en bedrijfsfilosofie zal zaken doen met Co-Air een verademing voor u zijn.

Zakelijk

In een zakelijke omgeving is een airconditioning tegenwoordig onmisbaar. ‘s Zomers zorgt airconditioning ervoor dat uw personeel en gasten in een behaaglijke omgeving ontvangen kunnen worden. Net zo belangrijk als de temperatuur, is natuurlijk de luchtvochtigheid. Ook dit is heel gemakkelijk via uw airconditioning te regelen. Wij zijn een totaal installateur die in winkels, kantoren, het gehele pand voorzien van het klimaat. Of het nou om een cv ketel gaat met een luchtgordijn boven de deur of het monteren van keukens en wc, Co-Air heeft de expertise hiervoor. Vraag naar de mogelijkheden.

Particulier

Maar ook bij u thuis is het heerlijk om op elk moment van de dag over een behaaglijk binnenklimaat, helemaal afgestemd op wat u prettig vindt te beschikken. Lekker ontspannen slapen en uitgerust wakker worden, heerlijk relaxen of fit bezig zijn.

Wij leveren en istaleren graag de volgende A-merk airconditioning bij u:

Service & Onderhoud

Onze servicedienst beheert en onderhoudt vele klimaat- en airconditioning-installaties. U kunt het onderhoud, zowel budgettair als technisch, geheel aan Co-Air toevertrouwen. Door onze zorg blijven uw installaties in topvorm.

Regelmatig onderhoud en vakkundige service aan uw systemen verlengen de levensduur van uw installaties en verlagen het energieverbruik.

Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden

Foto van Ruut Groot Hulze

Ruut Groot Hulze

Directeur
Contactgegevens
Co-Air Klimaatbeheersing B.V. Schumanpark 31 7336 AM Apeldoorn
Telefoon werk: 055 53 49 772 Mobiel: 06 53 22 53 56 Website: www.co-air.nl