Expeditie Roburson

Jaarlijks onderneemt Businessclub Robur et Velocitas een meerdaagse trip. Het lijkt dit jaar, onder de noemer – Expeditie Roburson – wel een heel spectaculaire onderneming te worden. Lees hier de vooraankondiging.

Het lijkt nog maar zo kort geleden dat wij tot grote hoogten stegen en de vlam in de pan schoot in Duitsland. Toch ligt dat alweer geruime tijd achter ons en is het inmiddels alweer hoog tijd om aan u kenbaar te maken wat wij in gedachten voor het najaar van 2018.  Zoals uit de titel al gebleken is gaan we dit keer niet een trip met overnachtingen maken, maar moeten we dit keer echt spreken van een “meerdaagse expeditie”. Deze Expeditie zal aanvangen op dinsdag 25 September en wordt afgerond op donderdag 27 September 2018.

Geheel in strijd met de traditie gaan deze keer een echte midweek op pad, hetgeen u het goede gevoel gaat geven toch en dag gewerkt te hebben alvorens de kuierlatten te nemen. En dat heeft na afloop dan weer als voordeel  dat u op vrijdag nog even kunt gaan checken of de gewenste doelstellingen voor die week gerealiseerd zijn.

VRIJDAG ??, was dat niet de metgezel van Robinson Crusoe denkt u nu. Dat klopt inderdaad en deze link is niet toevallig gelegd.  Want vergelijkbaar met de belevenissen die deze 2 heren ten deel vielen gaan wij tijdens onze expeditie de nodige avonturen beleven. Zo zullen ook wij op enig moment de vaste grond onder de voeten kwijtraken, zullen we in retraite gaan om onze innerlijke zelf op te zoeken en te werken aan onze mentale weerbaarheid zullen we ons omringen met golvende waterpartijen, zullen we kleur op de wangen krijgen en zand tussen de tenen.  Ook zullen we het betere veldwerk niet schuwen en zullen we op zeker in aanraking komen met de nodige inheemse diersoorten waaronder de welbekende “Keverus Lokalus” kortom, zand onder de vingernagels is ook niet uitgesloten. Wij vragen het nodige van u door u mee te nemen op EXPEDITIE ROBURSON, maar weet dat iedere keer dat u ook maar in de buurt komt van uitputting of ontbering, er altijd direct gecounterd gaat worden met bezoeken aan zonovergoten terrassen van dranklokalen en paradijselijke eetgelegenheden waar men de vis al voor u gevangen heeft. Graag vragen wij nog even de aandacht voor de inhoud van de inmiddels vertrouwde Robur et Velocitas koffer, ook zeer geschikt voor Expedities. Een vergrootglas zeker niet ontbreken, verder is het aan te raden om je buitenspeel-kleren in te pakken naast zwembroek, slippers en late-night party-outfit. Erg koud gaan we het niet krijgen.

Het mag duidelijk zijn ook dit jaar de meerdaagse trip reeds na enkele dagen was volgeboekt…!!

Vergelijkbare berichten