Er werd getwijfeld over België….

Op vrijdagavond 06-07-2018  juli werd er in het Pool’KV op het scherpst van de snede gestreden om de titel “Pool- en Dartkoning BC RetV” door de leden van businessclub Robur et Velocitas.

D.w.z. met name Ron Pouw van ASN Pouw Apeldoorn and ASN Upper Zwolle  ontpopte zich tot een “Genuine Poolhall Hustler” .

Nadat men vanaf 20.00 uur sharp, direct en met volle overgave  van acquit was gegaan, bleek alras dat het Pool’ KV niet voor niets ”Het gezelligste poolcafé in Apeldoorn en omstreken met pool, snooker, biljart, darts en live sport tv” wordt genoemd. Met name het aan staan van de TV speelde daarbij een doorslaggevende rol. In de loop van de avond werd duidelijk dat België drukdoende was om Brazilië uit het WK-toernooi te knikkeren. Dus na aanvankelijke twijfel werd er in de loop van de avond toch en leegloop qua poolen en darten geconstateerd waarbij de posities voor het grote scherm steeds beter bezet raakten.

Daarbij dient gezegd dat Ron Pouw ook met afstand de beste was qua poolen en darten. En laten we er maar niet omheen draaien:  ONDERNEMERS VERLIEZEN NIET GRAAG !!!.

Zo kon het dus gebeuren dat Ron Pouw die avond naar huis ging met de titel Pool en Dartkoning van businessclub Robur et Velocitas en dat de overigen toch ook van winst konden spreken, met name daar waar het de voortreffelijke overwinning van onze zuiderburen op een rollebollende Neymar betrof.

Bij dit Businessclub-event was het onderdeel “netwerken” volledig geïntegreerd in deze topsportavond. De geruchten gaan echter dat een onbekend aantal niet nader te noemen BC-leden toch hun weg  naar de diverse horeca-gelegenheden in de Apeldoornse binnenstad hebben gevonden .

Wij hebben daar geen onweerlegbaar bewijs van kunnen vinden, dus vermoedelijk betreft het hier “Fake-News”. Wel hebben wij ons laten vertellen dat het nog lang onrustig bleef die nacht in het Apeldoornse….

Het bestuur van UW Businessclub

Robur et Velocitas 1882