Nederland – Polen Nations League Cup

BEN JIJ NOU ZO DOM, OF BEN IK NOU ZO SLIM ?

Graag nodigen we jullie uit voor een trip naar “De KUIP” op zaterdag 11 Juni as om de wedstrijd NEDERLAND-POLEN bij te wonen.

Deze wedstrijd is er één in het kader van de Nations League Cup en kan van belang zijn verderop in het kwalificatie-traject richting het Europese Kampioenschap in 2024.

Inmiddels staat van Louis “Forever Young” van Gaal alweer enige tijd aan het roer van onze nationale trots en die is vast van plan om, na implementatie van Methode van Gaal, eind dit jaar het WK te winnen.

De wedstrijden in de Nations League zullen dan ook door Louis aangegrepen worden om aan die implementatie invulling te geven.

Dat  maakt dat we op 11 Juni zomaar eens getuige zouden kunnen zijn van een spectaculaire 1-5-3-2 , 1-3-5-2 of wie weet een opstelling met een veldspeler als vliegende keeper. Ook zou zichtbaar moeten zijn wat de invloed van het aanstellen van assistent – en erkend Pitbull – Edgar Davids is op onze Oranje Leeuwen.

De tegenstander Polen mag echter zeker niet onderschat worden. Immers met spelers als Lewandoski, Klich, Milik en Piatkowski zullen zij zich de kaas niet van het brood laten eten.

Voorafgaande aan dit spektakel zullen wij eerst neerstrijken aan de oude haven van Rotterdam om in restaurant Vader Kleinjan een borreltje te nuttigen en een warme maaltijd te gebruiken.

Wij hebben met welwillende medewerking van Ron Jager & ING beslag weten te leggen op 50 kaarten. Kortom wacht niet met aanmelden (uiterlijk tot 27 Mei as) via info@businessclubrobur.nl

 

 

Programma;

13.00 uur Ontvangst in Clublounge Robur et Velocitas

13.30 uur Vertrek per luxe TCR-Touringcar naar Rotterdam

16.00 uur Borrel en Diner bij Vader Kleinjan

20.45 uur Nederland  – Polen in het mooiste stadion  van Nederland op de beste grasmat

23.00 uur Huiswaarts

het bestuur van JOUW businessclub

 

Robur et Velocitas 1882