On the Road again

Vanaf 22 September gaan de Businessclub van Robur et Velocitas 1882 -voor het eerst na Corona- weer eens op een meerdaagse businesstrip met overnachtingen.

Op de genoemde donderdag gaat het gezelschap in alle vroegte on the road en zal er op de bestemming meteen los gegaan worden met een retro-historische tocht die een groot gedeelte van de dag zal beslaan. Deels passief en deels actief zal men onderworpen worden aan fysieke inspanningen en kan er genoten worden van zowel culturele als ook culinaire hoogtepunten.

Aan het eind van de dag wordt er ingecheckt in een prettig onderkomen waarin het goed toeven is, en waarin het gezelschap haar nachtrust kan pakken om weer fris en fruitig  te beginnen aan een volgende ontspannen actieve dag.

‘S avonds zal met name het vertier aan bod komen, waarbij zang en dans niet uitgesloten worden.

Gedurende de gehele trip zal men niet alleen kostelijk vermaakt worden maar ook zeker educatief verantwoord worden uitgedaagd en zal het programma heen en weer slingeren tussen hoogstaande luchtfietserij en diepgravende aardse dorstlesserij.  Waarbij ook de vrijdagavond zal gekenmerkt worden door ‘’Netwerken” met een feestelijk tintje. Zaterdag na het ontbijt keren wij huiswaarts.

Het zal tijdens deze trip vrijwel onmogelijk zijn om alle omgevingsfactoren uit te sluiten. Het is dan ook verstandig om rekening te houden met externe elementen en al dan niet gewenste c.q. ongewenste interactie daarmee. Dit kan van invloed zijn op dit toch al zeer gedetailleerde programma en mogelijk zelfs aanleiding zijn om aanpassingen daarin door te voeren.

Dus 1 ding is zeker; Niets is zeker!.

Het Bestuur van JOUW businessclub,

Robur et Velocitas 1882