Businessclub in the Kitchen

Beste Liefhebbers,

Wij als bestuur van Businessclub Robur et Velocitas weten heel goed dat u dol bent op exclusief eten en drinken, en het leek ons dan ook een prima idee om met u en uw partner “The Kitchen” in te gaan.

Marga’s Kitchen om precies te zijn. Op vrijdag 24 November 2017 bent u meer dan welkom om vanaf 17.45 uur binnen te wandelen in deze culinaire hotspot aan de Asselsestraat 276.

Marga beschikt over een unieke gezellige “kitchen”, een grote salle a manger. En voor de gelegenheid zal het buitenterras voorzien van buitenhaard, statafels en buitenkeuken, gecompleteerd worden met partytenten, vuurkorven en een heuse WijnBierKoelwagen..

Het is immers van belang dat wij hoofd en drank koel houden maar de voeten warm!.

En denkt u niet dat u zich op enigerlei wijze zou kunnen onttrekken aan het actief kokkerellen, want dat is echt uitgesloten. Het betreft hier een zogenaamde gender neutrale keuken en het al dan niet hebben van welk geslacht dan ook is hier van ondergeschikt belang, verder zal Chef de Cuisine Marga zelf, er nauwlettend op toezien dat het bereiden van voor- tussen- hoofd- en nagerechten gelijkelijk verdeelt wordt over alle aanwezigen.

Omdat vele handen ligt werk maken, en de gerechten eenvoudig en snel gerealiseerd kunnen worden, zal er ruimschoots tijd en ruimte zijn om gezellig, onder het genot van een drankje, genoeglijk te kunnen te interacteren met de ander gasten.

Tot vrijdag 24-11-2017

Het bestuur van UW Businessclub

Robur et Velocitas 1882