Op Stap met de Buren

OP STAP MET DE BUREN

Businessclubleden, graag nodigen wij jullie uit om op donderdag 18 Mei 2017 samen met de buren van Robur et Velocitas op stap te gaan. En met deze buren bedoelen wij dan een groep bewoners en verzorgenden van Casa Bonita onderdeel van Zorggroep Apeldoorn.

Een trip die naadloos past in ons streven om jullie iedere keer weer te verrassen met de aard en invulling van de activiteiten de wij als businessclub van Robur et Velocitas met jullie ondernemen.

Voor de medewerkers van Zorggroep Apeldoorn is het, gegeven budget en formatie, al een enorme uitdaging om iedere dag weer de noodzakelijke verzorging van de bewoners van Casa Bonita naar behoren in te vullen. Het zijn vooral eenvoudige basale activiteiten zoals een keer met een groep bewoners erop uitgaan die daar onder druk staan, en zelfs als extra’s gelden. Dat bracht ons op het idee om bewoners en verzorgenden van Casa Bonita uit te nodigen om met ons op stap te gaan. Daarmee geven we een geheel andere dimensie aan een voor jullie redelijk gewone netwerk-trip en verrassen we onze buren met een voor hen uitzonderlijk uitstapje.

Vandaar dat wij aan TCR-tours gevraagd hebben om deze keer uit te rukken met een aantal Touringcars die ook geschikt zijn voor het vervoeren van minder validen die zijn aangewezen op een rolstoel. Daarmee zullen wij koers zetten richting de IJssel om vervolgens aan boord te gaan van Partyschip MS. Nirvana voor een met een hapje en een tapje aangeklede rondvaarttocht.

Uw partner is van harte welkom om mee op stap te gaan met de buren.

Het Tijdschema:

Verzamelen om 10.45 uur op het parkeer terrein van Casa Bonita (Anklaarseweg 90).

Om 11.15 uur vertrekken we richting Zwolle. De rondvaart start om ongeveer 12.15 uur.

We verwachten rond 16.30 uur terug te zijn bij Casa Bonita, waar we dag met elkaar afsluiten met een buffet in restaurant de Gasterij.

Graag aanmelden via info@businessclubrobur.nl voor 30 April 2017 en daarbij vermelden of uw partner ook meekomt.

Het bestuur van UW businessclub

Robur te Velocitas 1882