KIJKEN is niet hetzelfde als ZIEN

Op Woensdag 16 Maart 2022 zal niemand minder dan Gert Jan Schenau ons meenemen in de wondere wereld van Human Profiling, oftewel het non-verbale.

Tijdens zijn zakelijke contactmomenten met mensen over de hele wereld ontdekte hij de waarde van het aspect lichaams-expressie. In 2009 ontstond bij hem de ambitie ‘iets’ te ontwikkelen dat betrekking had op de drie belangrijkste basisprincipes van een gesprek: vragen, kijken en luisteren. Na vele studies en wetenschappelijke onderzoeken heeft hij het inmiddels gepatenteerde Human Profiling® ontwikkeld. Sinds 2014 helpt hij professionals in vrijwel alle branches en functies de ‘waarde’ van menselijk gedrag te zien en als meest effectieve basis te gebruiken in succesvolle besluitvorming, keuzes en adviezen.

Human Profiling;  Wat als je alles zou kunnen doorzien wat je gesprekspartner nu werkelijk bedoelt? Wat als je achter de ware intentie komt van het gesproken woord. Wat als je ineens betekenis zou kunnen geven aan een opgetrokken wenkbrauw, een handgebaar of een vergrote pupil ?. Human Profiling helpt je non-verbaal gedrag op een moderne manier te begrijpen en interpreteren. Door op een betrekkelijk eenvoudige manier de combinatie maakt tussen het stellen van de juiste vraag op het juiste tijdstip, zien en beoordelen van micro- en macro-expressies en technisch luisteren.

Dit Event geeft je inzicht in wat jouw klant werkelijk denkt en hoe je jouw diensten en of produkten makkelijker verkoopt door het toepassen van Human Profiling in jouw dagelijkse praktijk en helpt je te leren niet langer vragen te stellen op basis van wat je hoort, maar op basis van wat je ziet.

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door BrinQer “Jouw Arbodienst” van mede-businessclublid Arjan Donker en av & cv Robur et Velocitas.

Na afloop van de presentatie zal er gelegenheid zijn om onder het genot van een Hapje en een Tapje na te praten en te netwerken.

De leden van BC Robur et Velocitas hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen.