Mol op Hol

Formule 1 is in populariteit de snelst groeiende sport van Nederland geworden. En dat mede dankzij Max Verstappen die in 2016 als eerste Nederlander een Grand Prix won.

Wij kunnen vandaag kunnen terugkijken op een fantastisch “weekje Formule 1”. Nog maar koud had Max Verstappen beslag weten te leggen op een maximaal haalbare 3e plaats in Spanje of daar was al het verlossende bericht dat het formule 1 race-circus definitief volgend jaar in Nederland live te aanschouwen is.

Voormalig circuitspeaker Olav Mol hoopt dat de terugkeer van de Nederlandse Grand Prix op het duinencircuit van Zandvoort wordt ingeluid met een spectaculaire editie. De commentator weet dat inhalen op dit circuit lastig is maar hoopt we geholpen door de weergoden, middels een “emmer water”, daar toch een “vette race” gaan beleven.

Diezelfde Olav Mol is al sinds 1991 commentator bij de GP’s en de laatste jaren bij Ziggo Sport. Een grotere expert dan Mol op het gebied van Formule 1 bestaat er niet. Van de geschiedenis tot aan obscure feitjes, Mol weet het allemaal. Verslaggever Jack Plooij verzorgt bijdragen vanuit de pitstraat en interviewt coureurs.

Nu staan Mol en Plooij voor het eerst samen in het theater met De Formule 1 Show om hun passie te delen. Daar geven zij een exclusieve kijk achter de schermen. Interessante feiten, anekdotes, geheimen van coureurs, waar de kenner, maar ook de leek zijn hart aan kan ophalen.

“We trakteren u niet alleen op details uit de wereld van Formule 1, maar ook op anekdotes zoals het eerste interview met Michael Schumacher en de geheimen van de rijders” aldus de mannen.

Op  25 Juni trakteren wij de leden van businessclub Robur et Velocitas in Theater De Kom in Nieuwegein op een avondje theatraal Formule 1 vermaak 

De bus vertrekt om 16.30 uur vanaf het clubhuis van Robur et Velocitas. Voorafgaand aan dit spektakel maken wij een pitstop bij een, onder de rook van Apeldoorn gelegen, uitspanning om aldaar als opwarmronde een eenvoudige doch voedzame en maag-vullende maaltijd tot ons te nemen. Wij verwachten om tegen 24.00 uur weer terug te zijn in Apeldoorn