|

Niet Zeiken, Voetballen!

Beste Businessclubleden,

“Een verrassende show vol dynamiek en humor” – “Topamusement van de bovenste plank” –  “Je lacht meer dan bij een gemiddelde cabaretier.” Zomaar een paar uitspraken die betrekking hebben op de show die scheidsrechter Bas Nijhuis op woensdag 24 April as zal presenteren in het clubhuis van Robur et Velocitas.

Bas Nijhuis begon op zijn vijftiende jaar met het fluiten van voetbalwedstrijden. In het seizoen 2005/06 kreeg Nijhuis de A-status voor scheidsrechters van de KNVB. Inmiddels is hij ook alweer de nodige jaren internationaal actief, en maakte hij geruime tijd deel uit van de Elite Development-groep en zelfs enig tijd van de Elitegroep.

In de loop der jaren heeft de 41-jarige arbiter uit Enschede een voor publiek en voetballers  herkenbare geheel eigen stijl van fluiten ontwikkeld waarbij hij wel eens bewust een overtreding door de vingers ziet. Daar zijn de Bobo’s van de KNVB het niet altijd mee eens maar het maakt ook dat wedstrijden onder zijn leiding nooit saai zijn om naar te kijken.

Tijdens het afgelopen WK maakte Nijhuis furore als analist. Objectief, recht door zee en humoristisch gaf hij zijn visie op het vertoonde spel. Zonder een blad voor de mond te nemen gaf hij zijn mening over het fenomeen VAR, de manier waarop deze nieuwe techniek werd toegepast en de al dan niet positieve invloed daarvan op het edele voetbalspel.

Oktober 2017 kwam zijn biografie ‘Niet zeiken, voetballen!’ uit, geschreven door Eddy van der Ley Dit boek over leven en werk van Nijhuis had al na enkele weken de status van bestseller te pakken. In de voorstelling ‘Niet zeiken, voetballen!’, profileert Bas Nijhuis zich als een ras entertainer, en met presentator Eddy van der Ley vormt hij een geoliede twee-eenheid.

In de bruisende show, ook interessant voor niet-voetballiefhebbers, neemt Nijhuis u letterlijk mee naar de sfeer en dynamiek van stadion, kleedkamer en voetbalveld.  Daarbij worden aansprekende actiebeelden uit de praktijk getoond. Het gaat over wereldtoppers als Cristiano Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic, Nederlandse topvoetballers- en trainers. Maar ook over zijn werk als ondernemer komt aan de orde.

Wij kijken dan ook, graag met U, uit naar een avond vol topamusement, humor en dynamiek.

Programma

19:30 uur  Inloop met koffie en gebak

20:00 uur  Start presentatie Bas Nijhuis

21.30 uur  Start netwerken

Wij verzoeken u vriendelijk om u op te geven voor deze presentatie voor vrijdag 12 April as via info@businessclubrobur.nl

Graag tot woensdagavond 24 April.

Het bestuur van UW Businessclub

Robur et Velocitas 1882

Vergelijkbare berichten