Lets Wine & Dine

Levensgenieters,

Slijterij & Wijnkoperij Hamer is al weer 35 jaar een begrip in Apeldoorn en omgeving, en is vandaag de dag een zeer complete Slijterij & Wijnhandel die particulier, bedrijf en horeca voorziet van dranken, diensten en advies van het hoogst mogelijke niveau.

Wij zijn er trots op dat dit mooie Apeldoornse bedrijf inmiddels ook lid is geworden van businessclub Robur et Velocitas 1882. Vinolog Alex Salomons en chef-kok Christiaan Koldewijn nodigen de businessclub van Robur et Velocitas uit voor een bedrijfsbezoek bij Slijterij & Wijnproeverij aan de Zwolseweg 300 in Apeldoorn. Wij gaan graag op die uitnodiging in wij vragen U als businessclublid én UW partner om ons te vergezellen op dit bedrijfsbezoek.

Het Hamer-team zal eerst in een korte presentatie de bedrijfsfilosofie toelichten. In deze presentatie zal worden uitgelegd hoe door het inzetten van uitgebreide productkennis, een exclusief assortiment aan wijnen , en vakmanschap gestalte wordt gegeven aan de succesvolle bedrijfsvoering van Slijterij en Wijnkoperij Hamer.

Daarna schakelen we over naar het Wine & Dine gedeelte van de avond. Dat zal plaats vinden in, het aan de overkant van de weg, gelegen Café de Hamer. Alex & Christiaan hebben het eetcafé de gehele avond exclusief voor ons gereserveerd. Wij gaan genieten van een Wijnproeverij waarbij u kunt kennismaken een aantal zelf geïmporteerde paradepaardjes van deze twee connaisseurs fijnproevers. Wijnen met veel smaak, karakter en identiteit. Dit Alles in combinatie met een aantal culinaire hoogstandjes geserveerd vanaf de Grill . Kortom een avond vol fijnproeverij en ontspannen gezelligheid.