Expeditie Roburson

In september 2018 bezocht de businessclub Kroatië. In de uitnodiging voor deze meerdaagse businesstrip werd gesproken over een avontuurlijke, zeer uitdagende en lichamelijk zware “Survival of de Fittest” expeditie. In de praktijk bleek het hier te gaan om een ontspannen tocht door het zonovergoten waterparadijs Kroatië. Zo werd er op dag 1 na een korte vliegreis aangemonsterd op een aantal snelle boten die het gezelschap in no time middels een enerverende tocht over de kustwateren van Kroatië  brachten naar het door witte stranden omgeven en grootste party eiland van Kroatië; Hvar.

Aangekomen op dit bounty-island kon men gelijk aanschuiven voor een uitgebreide lunch die werd uitgeserveerd op een terras gelegen voor een exclusief restaurant uitkijkend over een hagelwit strand en een hemelsblauwe zee. Daarmee was de toon gezet voor de rest van het verblijf. Overnachtingen in een luxe hotel met zwembad, snorkelen, kanovaren, mountainbiken en een rondrit met Cabrio-Kevers maakten deze businesstrip tot een ontspannen gebeuren. Een ideale setting voor deze groep ondernemers om elkaar beter te leren kennen en om zodoende de stap naar met elkaar zakendoen gemakkelijker te maken.

Het met een regelmaat organiseren van onderscheidende netwerk-evenementen maakt dat de businessclubleden uitkijken naar het eerstvolgende evenement en daarbij graag aanwezig zijn. Op deze goedbezochte netwerkbijeenkomsten is er ruim gelegenheid om de gelegde contacten te onderhouden. En daarin schuilt het geheim van het ontstaan en behouden van de duurzame relaties van Businessclub Robur et Velocitas.