LETS DRIVE APART TOGETHER

Onder het motto “Lets drive apart togeteher” werd onlangs door de businessclub van Robur et Velocitas de “Bring your own car familydrive” georganiseerd.

Deze voor leden, partners en kinderen uitermate geschikte gezinsaktiviteit bood de mogelijkheid om binnen de op dat moment vigerende Coronaregelgeving een leuk BC-event te realiseren.

Voordat het startschot klonk op de parkeerplaats van av & cv Robur et Velocitas ontvingen de deelnemende teams een ”in de auto te nuttigen lunchpakket voor onderweg” en uiteraard een set aan instructies waarmee, door samen met de zorgvuldig gekozen teamgenoten goed de omgeving af te speuren en een aantal puzzelvraagstukken op te lossen, de juiste koers bepaalt kon worden.

Halverwege de tocht was er een shortbreak met wederom aandacht voor de inwendige mens, om ook het tweede deel van de rit vol energie het hoofd te kunnen bieden.

Uiteraard werden de 3 meest koersvaste teams beloond met fraaie prijzen. Wederom in lijn met de regelgeving zijn deze prijzen inmiddels uitgereikt bij-, door- en aan de volgende BC-Leden

1e prijs een SONOS Box beschikbaar gesteld door http://www.rtvstegeman.nl  gewonnen door  Team  Molenbroek

2e prijs een Ray-Ban zonnebril beschikbaar gesteld door https://www.sandmannoptiek.nl/  gewonnen Team Coolen

3e prijs  een Vlees/BBQ-pakket voor 4 personen beschikbaar gesteld door  https://lautenschutz.keurslager.nl/ Lautenschutz Keurslager  gewonnen door Team Lusing

Gezien het enthousiasme waarmee werd deelgenomen aan dit evenement en de waardering die na afloop werd uitgesproken richting de organisatie zoo zomaar eens een voorbode kunnen zijn van een “ongeregelde” herhaling van dit evenement in 2022.

Bekijk hier direct alle foto’s https://www.businessclubrobur.nl/fotoalbum/car-familydrive-6-juli-2021/

Het bestuur van JOUW Businessclub

Robur et Velocitas 1882