Wining & Dining juni 2017

Topavond bij Slijterij & Wijnkoperij Hamer

Onder het motto ”Let’s Wine & Dine !” was Businessclub Robur et Velocitas onlangs op uitnodiging van Alex Salomons en Christiaan Koldewijn te gast bij Slijterij en Wijnkoperij Hamer, al 35 jaar een begrip in Apeldoorn en omgeving.

Deze, vandaag de dag, zeer complete Slijterij & Wijnhandel voorziet particulier, bedrijf en horeca van dranken, diensten en advies van het hoogst mogelijke niveau.

Wij zijn er dan ook trots op dat dit mooie Apeldoornse bedrijf inmiddels ook lid is geworden van businessclub Robur et Velocitas 1882.

De uitnodiging die wij ontvingen voor een bedrijfsbezoek bij Slijterij & Wijnproeverij voor businessclubleden mét hun partner werd, zoals u begrijpt, met gejuich ontvangen.

In een korte presentatie werd door het Hamer-team eerst de bedrijfsfilosofie toegelicht. Duidelijk werd, hoe door het inzetten van uitgebreide productkennis, een exclusief assortiment aan wijnen , en vakmanschap gestalte wordt gegeven aan de succesvolle bedrijfsvoering van Slijterij en Wijnkoperij Hamer.

Daarna werd rap overgeschakeld naar het Wine & Dine gedeelte van de avond. Dat vond plaats in, het aan de overkant van de weg, gelegen Café de Hamer. Alex & Christiaan hadden het eetcafé de gehele avond exclusief voor ons gereserveerd. En aldaar werd met volle teugen genoten n van een Wijnproeverij waarbij kennis werd gemaakt met een aantal zelf geïmporteerde paradepaardjes van deze twee connaisseurs fijnproevers. Wijnen met veel smaak, karakter en identiteit. Dit alles in combinatie met een aantal culinaire hoogstandjes geserveerd vanaf de Grill .

Kortom het was een avond vol fijnproeverij en ontspannen gezelligheid.