Victor Mids   Magical Mystery Tour

 

Op 6 maart jl.  ondernamen wij een korte maar heftige trip naar en in een door Victor Mids opgeroepen, ingekleurd en gemanipuleerd Mysteryland.

In een prachtig kantorencomplex werden wij gastvrij ontvangen door Centraal Beheer. Eindelijk hoefden wij eens niet Apeldoorn te bellen maar konden wij gewoon op locatie een kijkje nemen in de keuken van deze verzekeraar met landelijke allure.

Samen met de businessclub van Draisma Dynamo was de businessclub van Robur et Velocitas erin geslaagd om Victor Mids naar Apeldoorn te lokken om zijn show van misleiding en betovering exclusief op te voeren voor de leden van deze twee businessclubs.

De gedachte achter deze gecombineerde netwerkavond was om een groter aantal ondernemers bij elkaar te brengen dan te doen gebruikelijk is bij de evenementen die de beide businessclubs afzonderlijk van elkaar organiseren.  Prettige bijkomstigheid van deze insteek is natuurlijk het ter beschikking hebben van een ruimer budget wat het halen van een entertainer van uitzonderlijke klasse mogelijk maakte.

Uitzonderlijk was ook de manier waarop wij als gearriveerde en toch niet op ons achterhoofd gevallen ondernemers herhaaldelijk op het verkeerde been werden gezet en soms ronduit bij de neus werden genomen. Daarbij trapten wij met open ogen in een simpele kaarttruc, werden wij eenvoudig aangezet tot het noemen van een stuk handgereedschap van een bepaalde kleur zonder dat wij door hadden dat het menselijke brein voor Victor Mids een open boek is en eenvoudig een kant op gestuurd kan worden die hij op enig moment wenselijk acht.

Verder werden er nog een aantal nietsvermoedende en volstrekt willekeurig gekozen dames naar het podium gelokt om daar gedragingen te vertonen die spectaculair onverklaarbaar waren en die tot op de dag van vandaag de in opperste verbazing achtergebleven toeschouwers nog slapeloze nachten opleveren.

Na afloop van deze show vol mistery, list en bedrog werd er nog lang gesproken over deze betoverende ervaring waarbij Centraal Beheer zich een prima gastheer toonde. Aan hapje sen drankjes geen gebrek, waardoor het netwerken als vanzelf vorm kreeg en al snel zowel het voetbal- als het volleybalnet gevonden werd.

 

Het bestuur van

Businessclub Robur et Velocitas 1882