Muzikale Extravaganza in SOAP

Rock & Roll meets Dance

Hoe maak je een goede vrijdag beter? Eigenlijk heel simpel je laat afwisselend Meneer van Zanten en DJ Chiel het podium betreden in SOAP, daarmee Rock & Roll  in aanraking brengen met Dance, en voordat je het weet gaat het los en het dak eraf.

En dat is dan ook precies wat er gebeurde op 15 april jl. Speciaal voor de leden van businessclub Robur et Velocitas 1882 en hun partners betraden afwisselend 2 lokale twee lokale top-acts in SOAP het podium.

Meneer van Zanten

Veel power, plezier en passie, kortom: rock ’n roll!! Het repertoire dat zij brachten had een inhoud zo breed als het leven zelf. Rock, een beetje ballad en een beetje luister. Songs die het verdienden gehoord te worden. Beleefd te worden. Thuis, in de auto, maar vooral: LIVE! Op het podium van SOAP. Daar dus waar Meneer van Zanten thuishoort. Inmiddels zijn zij, onder aanvoering van charismatische frontman en BC-lid Jos Berenschot ruimschoots uit de schaduw van Blof en de Dijk getreden.

 EN

 DJ Chiel

Deze landelijk bekende lokale held voelt als geen ander de sfeer aan van feesten en partijen. Vlot gebekt en altijd goed gemutst heeft hij binnen no time door wat zijn publiek nodig heeft om helemaal los te gaan. Zo was hij ook in SOAP niet te stoppen voordat dat hij de gevoelige snaar had geraakt. En stak hij als explosieve smaakmaker de lont in dit feestelijke kruitvat van deze muzikale extravaganza..

Lang verhaal kort er werd gezongen er werd gedanst er werd gedronken er werd gegeten, maar er werd bovenal genoten van Meneer  van Zanten en DJ Chiel. Het woord Corona is die avond niet gevallen.

Kortom het leven werd gevierd !!!!!

Het bestuur van JOUW Businessclub

Robur et Velocitas 1882