FC Utrecht – Sparta – Bol.com

GEACHT BUSSINESCLUBLID

Graag nodigen wij u uit om op woensdag 07 Februari 2018 op pad te gaan met de businessclub van Robur et Velocitas 1882. Wij verwachten u op die dag om 12.30 uur in het Clubhuis van Robur et Velocitas aan de Anklaarseweg. Het is wenselijk dat u voor die tijd al “een bodempje” gelegd heeft, want na ontvangst met koffie en cake zal eenmaal in de luxe TCR Touringcar de fles al snel ontkurkt worden

We gaan eerst een bezoek brengen aan het hoofdkantoor van Bol.com.

“Mijn werkdag stopt nooit”, aldus Site Reliability Manager Thomas de Jong. Onder de noemer kennisdelen zal hij ons tekst en uitleg geven over het reilen en zeilen binnen www.Bol.com

Met een team van 40 ICT-engineers geeft hij invulling aan het begrip 24/7, en wordt er continu gewerkt aan het op de Site presenteren van de vele fantastische ideeën en initiatieven ter verbetering van de klantbeleving.

Daarna gaan we snel naar de Galgenwaard om te gaan genieten van een altijd voor een europees voetbal strijdend FC Utrecht tegen de club in het rood en wit Sparta.

Voor de wedstrijd gaan we eerst naar de “ ’t Wed en Waard Lounge”, een plek waar de gezelligheid van ‘t Wed zijn plaats heeft gevonden in Stadion Galgenwaard. De sfeervolle Lounge is met haar gevoel van betrokkenheid en gastvrijheid dé ontmoetingsplek voor ons en van ondernemend Utrecht geworden. Dé plek om te discussiëren over de tactiek, het resultaat en de business.

In de ’t Wed & Waard Lounge zal Maison van den Boer de heerlijkste gerechten voor u bereiden. Aan de grote centrale bar zijn uw favoriete drankjes verkrijgbaar. Met altijd live-entertainment is het tot lang na het fluitsignaal gezellig! De wedstrijd zelf gaan wij dan bekijken vanaf luxe lederen seats op de hoofdtribune vanaf waar u perfect zicht heeft op het speelveld.

 

Het Tijdschema:

12.00 uur  –  Ontvangst met koffie en cake in het clubhuis van Robur et Velocitas

12.35 uur  –  Vertrek per Touringcar richting Utrecht

13.30 uur  –  Start bedrijfsbezoek Bol.com

16.00 uur  –  Vertrek richting de Galgenwaard

16.45 uur  –  Happen en tappen in de Businesslounge van de Galgenwaard

18.30 uur  –  Genieten van FC Utrecht – Sparta

20.15 uur  –  Einde wedstrijd en aanvang borrel in de Businesslounge

21.30 uur  –  Op naar de bus en vervolgens terug naar Apeldoorn

 

Dit arrangement wordt u als businessclublid van Robur et Velocitas 1882 gratis aangeboden.

Wees er snel bij want wij hebben een beperkt aantal kaarten kunnen reserveren.

Wij ontvangen graag uw aanmelding via info@businessclubrobur.nl voor vrijdag 19-01-2018.

 

Met sportieve groet,
Het bestuur van Uw businessclub Robur et Velocitas 1882